top of page
Logo MPS02.png

De MPS® routeplanner is een kennisbank die intuïtief werkt en waar je als zorgprofessional makkelijk gegevens in op kunt zoeken. De routeplanner is ook een samenwerkingsplatform waar zorgprofessionals met elkaar de zorgprocessen in kaart brengen. De MPS® methode wordt gebruikt om de gegevens aan de hand van de Patiënt Journey te categoriseren. De informatie staat op overzichtelijke aanbevelingskaarten, waar je op kunt klikken om de details te zien. Je kunt links naar internet (bv YouTube) en webpagina's opnemen en afbeeldingen invoegen. Zo worden complexe processen overzichtelijk toegankelijk gemaakt.

 

Als je de app opent heb je toegang tot het kanaal met 'tutorial' (dit is het tweede kanaal in de lijst). Open dit kanaal voor een introductie met links naar YouTube videos.

 

Voor je persoonlijke kanaal heb je auteursrechten: je kunt schrijven, wijzigen, kopiëren en archiveren (dit is het eerste kanaal in de lijst). Je kunt ook toegang krijgen tot kanalen van anderen en tot gezamenlijke kanalen, hiermee kun je richtlijnen, procesbeschrijvingen, protocollen en werkvoorschriften delen. Zo kunnen groepen collega's samen een kennis-database opbouwen. 

 

Deze app is op heel veel terreinen inzetbaar en is geschikt voor alle professionals die degelijk en kwalitatief goed werk willen afleveren.

bottom of page